Solarium

Meiltä kaunis rusketus tehokkaalla Sunvision Solariumlaitteella!

Solarium turhamaisuutta?

Solariumiin hankkiudutaan monista syistä; henkilökohtaisen valon tarpeen tyydyttäminen ja lisääntynyt energisyyden tunne, lämmön rentouttava voima ja mielihyvän tunne sekä piristävä vaikutus kauniisti ruskettuneen ihon myötä, kaikki hyvinvointia ei turhamaisuutta. Kohtuullisesti käytettynä solarium on hyvä ihon yleishoito; etenkin rasvaiselle, ärtyneelle ja akneiholle. Solariumia käytetään lihasjännitykseen ja reumaattisen säryn helpottamiseen. Auringonotolla/solariumilla saattaa olla suotuisia vaikutuksia korkeaan verenpaineeseen ja kolesteroliarvoihin.

Solarium vähentää palamisen riskiä etelänmatkalla!

Solariumissa kehittyy samoin kuin luonnonauringossa pigmentaatiota eli ruskettumista, joka suojaa ihoa palamiselta. Valmistautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aloita omalle ihotyypille annettujen ohjeiden mukaan. Maltillisesti hankittu suojaa paremmin ja rusketuksesta tulee sekä kauniimpi että kestävämpi. Käy solariumissa pari kertaa viikossa ainakin 3 viikon ajan, näin saavutettu suoja vastaa aurinkokerrointa 4-8. Vältyt liian voimakkaalta äkilliseltä säteilyltä. Herkkäihoisten (ihotyyppi I) kannattaa keskustella ihotautilääkärin kanssa auringonotosta.

Solariumin hyödyt ja haitat

Sopivina annoksina aurinko ja solarium tekevät hyvää; ihon pinta paksuntuu ja kiinteytyy, elävässä kudoksessa joustosäikeet vahvistuvat, iho on kimmoisa ja tuntuu hyvältä. Tasaisesti ja lämpimästi päivettynyt iho näyttää hyvältä. D-vitamiinin tuotanto vilkastuu ultraviolettivalon vaikutuksesta ja se imeytyy ihosta vereen. D-vitamiini on välttämätön tehoaine elimistössämme, luuston kehittymiselle ja terveydelle sekä lihaksiston voimalle. D-vitamiini auttaa myös kehoa hyödyntämään A-vitamiinia. Yhdessä A-, C ja D-vitamiinit ehkäisevät vilustumista. Haitallisia vaikutuksia syntyy silloin, kun otetaan liikaa aurinkoa, liian pitkään kerralla tai liian voimakkaana säteilynä, jolloin iho palaa.lihasjännistyksen laukeaminen ja reumaattisen säryn helpottaminen. On myös havaittu, että auringonotolla saattaa olla suotuisia vaikutuksia korkeaan verenpaineeseen ja kolesteroliarvoihin. Yleisen mielipiteen mukaan solariumkäynnillä on erittäin rentouttava vaikutus, jonka seurauksena energisyys lisääntyy – ja sitä me ”Pohjolan pimeydessä” elävät ihmiset todella tarvitsemme! Nauti siis solariumin valosta ja lämmöstä – maltillisesti ja turvallisesti

Hinta

  • Min 4min ja max 24min
  • Max aika 10e, solariumiin käteismaksu, kolikoita voit vaihtaa tiskillä!