Henkilökohtaista valmennusta ammattitaidolla.

Personal trainer palvelut

Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti räätälöidyn kuntosali- ja ruokavalio-ohjelman.

Seuraamme painoa painoindeksitaulukolla ja teemme joka viikko raportin siitä, miten kehitystä on tapahtunut. Pakettihintoihin kuuluu kaikki ruokavalio- ja kuntosaliohjelmamuutokset mikäli näyttää siltä, että tulosta ei synny tarpeeksi.

Olemme asiakkaan käytettävissä puhelimitse tai sähköpostilla 24/7

Ensimmäinen kartoitus tapaaminen ei maksa mitään, vaan sillä kertaa teemme suunnitelman, kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan, oli sitten kyse dieetistä,painoharjoittelusta tai molemmista. Käymme läpi ensiksi kaiken sellaisen (esim. sairaudet yms) jotka voivat vaikuttaa siihen, että saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Takaamme, että joka tapaamiskerta saat uutta tietoa ja motivaatiota kaikkeen siihen mitä teet, ja saat rahoillesi vastinetta kohti parempaa elämän laatua.

Meiltä asiakas saa edullisesti myös lisäravinteet. Me huolehdimme siitä että asiakas saa tarvitsemansa lisäravinteet treeniin, dieettaamiseen ja hyväänoloon ja annamme tietenkin myös annostusohjeet niihin.

Ravinto-ohjelmat

Tiesitkö, että painonhallinassa 70% siitä mitä syöt, ja 30% siitä miten liikut vaikuttavat lopputulokseen ja siihen miltä näytät?

Tämän takia teemme myös pelkästään ravinto-ohjelma paketteja asiakkaillemme.

  • Huolehdimme siitä, että asiakkaan paino tippuu viikottain optimaalisen määrän niin, että lihakset säilyvät mahdollisimman hyvin ja kehosta palaa rasva. Painonseurannasta huolehdimme viikottaisilla raporteilla ja keskustelemme puhelimitse edistymisestä ja kaikesta mitä asiakkaan mieleen tulee, annamme vastauksen.
  • Ravinto-ohjelma paketit sopivat hyvin myös kiireisille ihmiselle, jotka haluavat laihduttaa muttei välttämättä ole kuntosaliharjoitteluun ja pt-tapaamisiin aikaa. Lähetämme aina ravinto-ohjelmat ja tarvittavat tiedot sähköpostilla.
  • Asiakas lähettää sähköpostilla joka sunnuntai viikottaisen painoindeksitaulukkonsa Personal trainerille ja me soitamme asiakkaalle, käydäksemme viikon tapahtumat läpi, mihin asioihin tehdään muutoksia ja mitkä on asiakkaat fiilikset. Näin pääsemme mahdollisimman hyviin tuloksiin.
  • Ravinto-ohjelmat sisältävät pelkästään puhdasta ruokaa, mitkä sisältävät oikean suhteen proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, -kasviksia tietenkään unohtamatta.
  • Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle ruoka-ohjelman yksilöllisesti, jonka sisällön asiakas saa päättää annetuista vaihtoehdoista allergiat yms. huomioon ottaen.

Onnistumistarinat

1 ½ vuotta sitten olin todella huonossa fyysisessä kunnossa ja koko ajan väsynyt. Stressin sietokyky oli todella pohjilla ja haluttomuus vaivasi kaikilla elämän osa-alueilla. Kärsin lisäksi unettomuudesta.

Kuulin 4betterbodyn PT-palveluista työkaveriltani ihan sattumalta. Otin yhteyttä, ja siitä se sitten lähti. Tämä on ollut minulle todella upea ja antoisa kokemus. Olen opetellut syömään, liikkumaan ja ennen kaikkea löytänyt uuden upean harrastuksen, elämäntavan. En siis aloittanut tuolloin pelkästään ja vain laihdutuskuuria vaan halusin elämäntapa muutoksen. Halusin laihtua, syödä terveellisemmin, olla hoikempi ja ennen kaikkea voida paremmin. Tuon kaiken olen saavuttanut valmentajani asiantuntemuksella ja paneutumisella. Hän on ollut minulle erittäin tärkeä tuki tässä henkilökohtaisessa projektissani niin kunto-ohjelmissa, ruokavalioissa kuin henkisenä valmentajanakin.

Painon pudottaminen on ollut minulle oikeastaan aika helppo asia, ei ole tarvinnut ”kärsiä” nälästä. Motivaatio minulla on ollut kunnossa koko ajan ja kun tuloksia on tullut, niin on se myös säilynytkin. Kunto pohjakin rakennettiin avain alusta pitäen, ensin käveltiin ja vasta sitten siirryimme salin puolella harjoittelemaan. ”talolle on ollut pakko rakentaa ensin perustat ja sitten vasta seinät ja katto taloon”

Kiitos 4betterbody ohjeista ja kannustuksesta

Terveisin Mikael -44 kg